Познато е дека Светлана Цеца Ражнатовиќ живее во вила во Дедиње, но родно место сѐ уште измамува насмевка на нејзиното лице. Таа пред неколку месеци го реновираше својот дом во родното место Житораџа, и можеби не изгледа како порано, но таа знае како да се опушти.

Во една прилика, преку социјалната мрежа Инстаграм таа откри дека ја реновирала куќата каде што пораснала.

„Житораџа“, со насмевка го покажа речиси секој агол од куќата.