Неверојатно е колку си личат таткото и синот!

Пејачот Аца Лукас објави фотографија со неговиот син Лазар, честитајќи му го роденденот.

Интересно е што Лазар изгледа како помлада копија на Аца.

Лазар Вуксановиќ е едно од четирите деца на Аца и јавноста нема прилика да го гледа често, бидејќи се држи настрана од медиумите и за неговиот живот малку се знае. А не е активен ниту на социјалните медиуми.

– Среќен роденден, сине – напиша пејачот, а многумина кои не знаеа како изгледа Лазар, беа толку изненадени кога видоа колку навистина си личат.

Погледнете колку си личат таткото и синот: