Денеска во кривичниот суд продолжуваат судењата на предметите на СЈО, и тоа со старите обвинители, меѓу кои и Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи.

Ленче е препознатлива русокоса со својата кратка и секогаш одлично исфенирана фризура.

Таа преферира класичен стил, па затоа овојпат се појави на рочиштето за предметот „Талир 2“ во класичен црн костим искомбиниран со бела кошула. Ова е всушност стил што во исто време носи умереност и го покажува одличниот вкус за мода на обвинителката.

Црниот костим е модификација од машкиот костим, и претставува доминација, моќ и маркантност.

Комбинацијата ја заокружи со високи потпетици во неутрална нијанса, а со себе ја понесе и препознатливата насмевка.

Фото: A1on.mk

Може да ве интересира и : (ФОТО) Не знам кои предмети ги добила, но бескрајно се грижи за својата нова улога: Нора Шаќири за Фатиме Фетаи