Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денес спроведе крводарителска акција во соработка со Црвен крст и Центарот за крводарители во Дом на хуманитарни организации ,,Даре Џамбаз’’. Тие преку статус на Фејсбук апелираат до сите да бидат хумани и да даруваат крв. -Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денес спроведе крводарителска акција во соработка со Црвен крст и Центарот за крводарители во Дом на хуманитарни организации ,,Даре Џамбаз’’. Хуманитарната помош и помошта за граѓаните е секогаш на прво место. Бидете хумани, дарувајте крв!, стои во нивниот посто на Фејсбук. https://www.facebook.com/UMSVMRODPMNE/posts/2988734617854468