По гласањето на членовите на жирито и на самите натпреварувачи, победник на третата епизода од шоуто „Твоето лице звучи познато“ што се емитува на Сител е Катарина Богичевиќ која ја имитираше младата Били Ајлиш, а исто така победи и тимот од втората сезона во која беше и Кеба. Катарина успеа потполно да ја долови младата ѕвезда. Не само нејзиниот глас, туку и движењата и карактеристичната мимика. Чекот од 1000 евра ќе му биде врачен на Здружението за млади и деца со пречки во развојот во Подгорица. Македонскиот пејач во шоуто настапи со прекрасна изведба на песната „Ако те питају“ од Петар Грашо и добри одлични оценки од жирито за имитацијата.