Денеска заедно со носителот на листа на изборната единица 2 Владо Мисајловски, како и со кандидатите за пратеници Рашела Мизрахи и Наташа Менкиноска се сретнавме со граѓаните од населбата Даме Груев. Ние се обврзавме дека ќе ја донесеме обновата во Македонија, а тие дека ќе не поддржат на 15-ти јули.