За почетокот на оваа работна недела ја избираме бојата која потсетува на љубовта и виното.

„Аутфит“ во бордо боја е топ избор за оваа есен! Фустанче со есенски дезен и капут во бордо боја, искомбинирани со кожени црни чизмички и чанта, и Вие сте подготвени за новата работна недела!