На социјалните мрежи се појави видео во кое полицаец спасува расплакано бебе кое е оставено и заклучено во автомобил сред лето од несовесните родители.

Бебето е старо околу 1 година, а инцидентот е снимен од камерата на телото на полицаецот во мало гратче во американската држава Тексас.