Дванаесет празни години без нашиот Тоше. Помина точно толку време од оној кобен 16 октомври, кога во сообраќајна несреќа кај Нова Градишка не напушти нашата музичка ѕвезда, хуман и добар човек каков не сме виделе претходно и после него. Несреќата се случи на 16 октомври 2007 година.

Васил Ангелов е млад тинејџер кој потекнува од музичко семејство. Негов татко е академскиот музичар и долгогодишен член на групата „Арија“, Здравко Ангелов,  па не е ниту чудно, ниту изненадување што музиката полека од хоби на Васил му станува идна професија.

По тој повод еден од најголемите фанови на Тоше, Васил Ангелов препеа една од многубројните негови хитови.