На 02.09.2019 околу 03.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека на улица „Беласица“ настанал пожар во возило „крајслер“, сопственост на А.С., а од огнот биле делумно зафатени и возило „мазда“, сопственост на М.Р. и возило „ауди“. Повредени лица нема. Извршен е увид.