Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Покрај тоа што се занимаваме со полицискиот час, анализираме до каде е отидена приватноста и колку се нарушени семејните односи преку еден Дански пример за свекрва и снаа. Ако вчера ПР на денот беше паркингот на клинички, денес наградата за ПР на денот оди за Корзото во Ѓорче!
Како сол на рана, овај, бонус, ги анализираме највисоките плати во Македонија и, како и угостителите, и ние образложуваме зошто би требало да имаме бенефициран работен стаж.
Се она што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ