Во еден трговски центар во Чиле, момче се обиде да се пошегува, но го извлече подебелиот крај. Маскирано, несреќното момче налета на погрешни луѓе. Посетителите се обидоа да го одбранат, меѓутоа тој си го доби својот дел.