Еден живот, една љубов..

Исполнуваат: Екипа “АСОВИ” & Александар Митевски
Римејк на песната “Признавам” од Маријана и Росана
Автор: Тоде Новачевски
Аранжер и продуцент: Александар Митевски
Продуцент: Бобан Василески

Forever Macedonia- 2019