Ана Кокиќ како Марчело доби најмногу гласови во новата епизода на ТЛЗП која се емитува на ТВ Сител. Победничкиот тим од сезона 1 се Ана Кокиќ и Алекс Јелиќ. Чекот од 1000 евра ќе бидат наменети во хуманитарната организација „Да бидеме луѓе“.