Еротика

МНОГУ АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ: Како изгледаше новогодишната прослава низ фотографии?

Ова се фотографии направени утрото после Нова Година и после испиено многу алкохол. Полицијата имала полни раце работа. Погледнете како изгледа утрото после прославата на Нова Година во Велика Британија. Со спектакуларни огномети и прослави на улици во градови ширум светот одбележено беше доаѓањето на Новата година. Најголемата зграда во …

Повеќе

Секси спортисти позираат голи за календар со хуманитарни цели – Галерија

Фотограф од Лондон и поранешен биатлонист, Доминика Куда, собрал крос фит шампиони, балерини, јавачи на коњи и други спортисти за да ја фотографира нивната неверојатна градба за календар со хуманитарни цели. Проектот е фотографиран на локации околу Варшава во Полска, а сликите ќе се искористат за дневник од 300 страни …

Повеќе