Сопствена интернет продавница – Најевтина понуда за изработка на вашата веб продавница.

Најевтина понуда за изработка на вашата веб продавница.

 
ОТВОРЕТЕ СОПСТВЕНА ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА! ДО 80% ПОПУСТ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 5000 ДЕНАРИ.
Добивате:
ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА
* Основен дизајн прилагоден за сите екрани (Desktop, Tablet, Mobile)
* Неограничен број на производи и категории
* Шопинг кошничка
* Плаќање со платежни картички (кредитни/дебитни)
* Процесирање на платежни картички преку Халк Банка
* Административен панел за самостојно управување со веб продавницата.
* Можност за дополнителни јазици и валути
* Можност за интеграција со веќе постоечка веб страна или регистрација и хостинг на нова веб страна.
* Бесплатна техничка поддршка еден месец
Бесплатни консултации на телефон 078/286-756
Услови
* Понудата е наменета за правни и физички лица
* Договарање и сите дополнителни информации на 078/286-756 или [email protected]
Опис
Оваа ексклузивна можност ви е овозможена од страна на Мрежа Медиа ДОО Скопје, компанијата која стои зад добро познати изработени проекти и портали и специјално за вас ви го нуди своето знаење и искуство за вашиот бизнис да добие ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ СТРАНА ИЛИ ПРОДАВНИЦА.
Ве очекуваме!