Дома Останато Љупчо Ангеловски и Андреј Стојаноски имаа свој настап на меѓународниот пливачки натпревар...

Љупчо Ангеловски и Андреј Стојаноски имаа свој настап на меѓународниот пливачки натпревар во Синделфинген

191
Сподели
Нашите најдобри сениори Љупчо Ангеловски и Андреј Стојаноски имаа свој настап на меѓународниот пливачки натпревар во Синделфинген, Германија кој е квалификациски натпревар за предстојните Европски и Светски првенства каде успешно настапија и се вратија со медали и тоа:
Андреј Стојаноски освои трето место во дисциплините 200 метри слободно и 200 метри мешано,
додека пак Љупчо Ангеловски успеа да влезе во финале во дисциплините 50 метри слободно и 50 метри делфин
 

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here