(ФОТО) Во продажба паметен кондом: Мерење на сите аспекти на спалната соба

Многу технологии се спакувани во овој уред и тој ќе ги мери речиси сите аспекти во спалната соба…
Британската компанија го промовира првиот паметен кондом i.Con -новиот секс-уред кој ги мери сите аспекти на сексуалниот чин, па дури открива и полови болести. Првиот паметен кондом веќе е во продажба. Целта на овој уред е да собира податоци за сексуалните односи, нивна споредба и помош за клиентите да бидат подобри во кревет.
Самиот уред не личи на кондом, туку на гумено ластиче, кое се става на дното на машкиот полов орган, а преку обичен кондом.

„Паметниот кондом пристигна и одличен е. Сакавме i.Con да биде префинет, лесен и да не биде наметлив – и конечниот производ е сето тоа. Многу технологии се спакувани во овој уред и тој ќе ги мери речиси сите аспекти во спалната соба”, рекол Адам Леверсон, главен инженер на компанијата British Condoms.
Неговата цена е 80. долари. Има гаранција од една година и веќе 96.000 илјади луѓе го чекаат да пристигне. Што мери кондомот? Од компанијата објаснуваат: должината на сексот, брзината на пенетрацијата, потрошените калории, секс-позите, постоењето полови болести и просечната температура на кожата.

Исто така прочитајте

Македонски Ромео и Јулија:Муслиманка се верила со православец, но се’ било прекинато поради шокантна обврска

Момче (24) од Прилеп, си ја отворило душата и ја раскажал својата тажна приказна. Не …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *