(ФОТО) Бивша на Тупак продава слика од неговиот “петел“ на аукција

Тупак Шакур беше застрелан во 1996 година, но има обожаватели и уште една деценија по неговата смрт. Затоа сè за животот и личноста на раперот продолжува да ужива голем интерес, а луѓето во неговата средина имаат корист од тоа. Овие денови стана јасно дека негова поранешна, чие име не се споменува, нема проблем да ги покаже јавно неговите интимни делови, па пуштила на аукција слика од неговото машко достоинство.

Фото: tmz.com
Сликата е снимена во 90-тите на забава во Марин Каунти и претставува фронтален план на интимните делови на Шакур, снимени од засегнатата бивша девојка, пишува TMZ.

Според медиумите, жената ќе ја објави фотографијата на аукција барајќи минимум 7500 долари за интимните снимки.

Исто така прочитајте

Семејство Клуни во авион: Клуни им поради шапки на патниците

Џорџ и Амал Клуни често патуваат заедно, но тие веќе се придружени од нивните деца. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *