Дома Мода и Убавина Урбани модни комбинации

Урбани модни комбинации

8
Сподели

Урбани модни комбинации

Покрај познатите пастелни тонови комбинирани со бело, крем или златно, ќе биде добро да ги испробате и не толку типичните пролетни бои – комбинацијата на сиво и црно. За таа цел ви подготвивме неколку модерни визии, за кои се надеваме дека ќе ви се допаднат.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here