Дома Мода и Убавина Уникатен Паоло Бочели едиторијал пролет/лето 2018 “Blossom in my heart”

Уникатен Паоло Бочели едиторијал пролет/лето 2018 “Blossom in my heart”

31
Сподели

Уште една поинаква приказна е раскажана преку најновиот моден едиторијал на брендот за чевли Паоло Бочели како најава за најновата колекција пролет/лето 2018. Главна инспирација на брендот се хартијата и цветовите кои поетски ја промовира естетиката и стилот. Уникатниот начин е нивен белег за секоја сезона за да се презентираат чевлите директно на љубителите на модата.

Оваа година од Паоло Бочели одлучија останатиот дел од колекцијата да биде промовирана преку успешни и реализирани дами во нивните професии модниот дизајнер Ивана Кнез и спортистката Едина Муса. Токму преку нив ги нагласуваат убавината, како и улогата, придонесот и влијанието на успешните жени во нашето општество. Комплетниот едиторијал во Aприл ќе биде директно презенитиран на потрошувачите.

Во улога на модел на фотографиите е Бојана Нушкова, фотографирано од окото на Sam Witwicky, во реализирација и организација на креативниот директор Јелмаз Дервиши.

Бочели најавува дека наскоро ќе има големо отворање на уште една модна продавница во центарот на Скопје каде може да се најдат разни уникатни женски и машки чевли за секоја пригода.

The post Уникатен Паоло Бочели едиторијал пролет/лето 2018 “Blossom in my heart” appeared first on MакMода.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here