Home Мода и Убавина Стани влогер на Скопје Сити мол (оглас за работна позиција)

Стани влогер на Скопје Сити мол (оглас за работна позиција)

49
SHARE

Од денес до 28.2.2018, Скопје Сити Мол го бара својот официјален влогер. Се бара идниот Џејк Пол, како што се нарече и кампањата, а тоа е еден од најпопуларните влогери во светот, кој потекнува од САД. Токму поради тоа што тинејџерите најдобро ја разбираат оваа вокација, возраста е ограничена од 13 до 27 години. Влогер е всушност блогер кој се изразува преку видеа.

Повеќе информации на: http://skopjecitymall.mk/vlogger/

MакMода

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here