Сепак има забранети нешта во креветот: Никогаш не ги правете овие шест работи

Спалната соба може и’ треба да биде место на слобода и уживање во љубовните авантури, но сепак има некои работи кои не треба да се зборуваат или прават.
Критикување на партнерот – ништо не може да го уништи моментот како критика за сексот. Ако тој прави нешто што неа не и се допаѓа, едноставно треба да му каже:„Баш сакав да…“
Спомнување на работа, бивш партнер/ка или мајка – Ова не е потребно посебно да се објаснува. Освен тоа, сексот е одличен начин за заборавање на секидневието.
Глумење оргазам – освен што е неискрено кон партнерот, придонесува кон тоа партнерот да нема прилика да сознае и научи што партнерката сака.
Неодлучност – Кога партнерот/ка го праша својот партнер/ка што сака да проба не треба:„Сеедно…“. Треба да се знае што се сака а што не.
Споредување со други – Одлично е д се слушнат совети од пријатели, но ако зборуваат дека нивниот секс е секогаш „огномет“, немојте да си дозволите лошо мислење за сопствениот сексуален живот.
Претерување со подготовките за секс – Убаво е да се истуширате или измиете заби пред одење во кревет, но треба да се биде подготвен за препуштање на страстите и покрај, на пример, недепилираните нозе.

Исто така прочитајте

Македонски Ромео и Јулија:Муслиманка се верила со православец, но се’ било прекинато поради шокантна обврска

Момче (24) од Прилеп, си ја отворило душата и ја раскажал својата тажна приказна. Не …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *