Секоја женска чанта е една голема тајна!

Секоја женска чанта е една голема тајна! Неверојатно е колку работи може да се најдат во неа, а понекогаш и самите жени се чудат што се носат во своите чанти. Често пати на многу жени им се случува да бараат одредена работа со минути и минути… Да, во својата чанта тие не знаат што, каде и зошто имаат!

Жените секојдневно прават внатрешни бесчујни монолози. “Тука ги ставив клучевите, еве ги, не, тоа е маскарата, во другата преграда се, не, во надворешниот џеб изгледа се… ”

Што има во секоја женска чанта?

Лабело
Клучеви
Мастики
Несесер (барем еден)
Палома
Влажни марамици
Накит
Шминки
Чешел
Лекови (антибиотици, аналгетици, витамини, прашоци против преладеност)
Огледало
Очила
Грицки и благо
Тампони
Дезодоранс
Парфем
Чадор
Цигари и безброј запалки

Тешкиот момент за секоја жена е кога конкретно нешто бара или кога е време од една чанта да префрли се во друга. Мистерија за секој маж е како едно толку мало чудо собира толку многу работи.

Исто така прочитајте

Во зимскиот период со шик хулахопки

Како девојка или жена секогаш треба да го имaтe вистинските пар хулахопки во вашата фиока. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *