Дома Мода и Убавина Работно време на Скопје Сити мол за време на Велигденските празници

Работно време на Скопје Сити мол за време на Велигденските празници

19
Сподели

Скопје Сити мол ги известува сите посетители дека за време на Велигденските празници ќе работи со скратено работно време. Празничниот режим на работа се однесува на деновите петок, недела и понеделник и тоа по следниот распоред и саатница.

Продавници, игротека и брза храна:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 12:00 до 20:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Кино, боулинг, кафетерии и ресторани:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 12:00 до 01:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Хипермаркет:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 10:00 до 20:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

The post Работно време на Скопје Сити мол за време на Велигденските празници appeared first on MакMода.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here