Откако се вратил од продавница, видел дека на неговото БМВ му поставиле канџа – неговата рекција е брутална

Едно од најлошите разочарувања на секој возач е кога при враќање до својот автомобил забележите дека на вас работниците од паркингот на вашиот автомобил поставиле метална канџа. После тоа единствено што ви преостанува е да ги повикате на телефонскиот број, и самите да ви ја тргнат за да можете да го запалите автомобилот. Но таа процедура не важеше за овој возач на БМВ кој сакаше работите да ги земе во свои раце. Целата ситуација е снимена во Лисабон во Португалија, а на видеото погледнете што точно се случувало.

Исто така прочитајте

Покрај со Русија, Трамп пред ново искушение и за сексуални напади врз жени

Во најновото сослушување во Законодавниот комитет на Конгресот на САД денеска демократски конгресемни побараа од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *