Опуштен „лоб“ е најпосакуваната фризура за оваа есен

Опуштениот “лоб” (Long bob) е најпосакуваната фризура за оваа есен. За ваквата стилизирана фризура не е потребно фенирање ниту преса, само добар фризер кој преку шишање ќе знае како да го нагласи она што треба.

Одржувањето на ваквата фризура е многу едноставно, а истата изгледа многу поубаво и поопуштено од останатите фризури за кои е потребно многу време и стилизирање.

Балајажот и оваа година е неизоставен тренд, а освен што треба да го испробате овој “messy lob”, украсете ја својата коса и со златни прамени, кои се хит оваа сезона.

Исто така прочитајте

Вљубете се во панталоните кои ќе бидат хит оваа година!

Светкави, широки и ултра впечатливи панталони ќе се гледаат насекаде колку нас оваа година. Погледнете …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *