Нина Добрев не сака да игра повеќе тинејџер

Ѕвездата на Нина Добрев изгреа со многу улоги, но секако најзначајната од нив беше во “Дневниците на вампирот”.

Сeпак сега актерката го остава тоа во минатото и се обидува да си создаде ново име. Нина Добрев е зафатена постојано со нови проекти и секогаш наоѓа време за некоја авантура со пријателите.

Таа ги користи активно социјалните мрежи, за да им даде глас на проблемите во денешно време.

Иако распоредот ѝ е полн, актерката успева да одвои време и да застане на насловната на Harper’s Bazaar за овој септември.

Освен што изгледа одлично, таа открива детали за неговата опсесија да пробува нови работи и раскажува како нејзиното минато како имигрант ѝ ги формирало политичките ставови.

За заминувањето од “Дневниците на вампирот”, таа вели: “Тоа беше планот од почетокот. Фактот дека напуштам, ме исплаши уште повеќе. Требаше да го почувствувам тој страв “Боже Господи, ако никогаш немам друга работа?”. Тоа ме натера да работам пет пати повеќе, за да сум сигурна дека нема да се случи “.

“Работите кои сакам да ги правам, не се задолжително работите кои се очекуваат од мене. Не сакам да играм тинејџер повеќе. Сакам да влегувам во зрели улоги и да се предизвикувам во работата со одлични сценаристи и режисери, за да раскажувам одлични приказни и тоа значи да одредам многу. “, раскажува таа.

Исто така прочитајте

Мајката на змејовите: Емили Кларк и одличниот избор на кармините

Емилија Кларк – Мајката на змејовите во серијата „Игра на троновите“ демонстрира одлично познавање на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *