Најлуди секс рекорди: Некои се навистина откачени

Некои од овие рекорди се навистина необични, додека други ги тестираат сите граници…
Ако некогаш сте минале часови во секс -сеанса, сте се свртеле кон партнерката и во неверување сте коментирале колку сето тоа траело чувствувајќи се навистина посебно, овие рекорди ќе ве вратат во вистинска перспектива откривајќи верност, опсесија или едноставно „лудост“ на луѓето по прашањето на сексот.
1. Најдолга мастурбација било кога
Маж со име Масанобу Сато во 2009. учествувал на Првенството во мастурбирање во склоп на Секс – конвенцијата во Сан Франциско. Неговата „игра сам со себе“ траела полни девет часа и 58. минути, а претходниот рекорд изнесувал девет часови и 33. минути.
2.Најмногу оргазми во час – кај жени и мажи
Научниците од Центарот за брачни и сексуални студии во Клифорнија измериле најголем број оргазми во еден час. Рекордерка била жена со 134 (со нов оргазам на секои 44 секунди). За мажите резултатот бил многу поскромен – го држи маж со 16. оргазми во еден час.
3. Најстари близначки – проститутки
Близначките Мартине и Луис Фокенс својата „кариера“ во проституцијата ја започнале на 20. години, а за пензија се одлучиле дури кога наполниле 70. години.

Исто така прочитајте

Македонски Ромео и Јулија:Муслиманка се верила со православец, но се’ било прекинато поради шокантна обврска

Момче (24) од Прилеп, си ја отворило душата и ја раскажал својата тажна приказна. Не …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *