Најдобри начини за мастурбирање кои жените мораат да ги пробаат

Bреме е да го оставите вашиот стар вибратор и да пробате некои нови сексуални играчки од пазарот, како на пример оние кои работат со принцип на навлекување или со дување.
Доколку мастурбирате на “суво”, обидете се барем кога сте во када или туш кабина. Постои добра причина зошто некои дами одбираат туш…

Време е да се обидете да ги вжештите работите или да ги заладите. Играјте си со лубрикант кој грее или со коцка мраз.
Доколку не сте пробале, не судете за аналниот секс, бидејќи голем се шансите да ви се допадне. Пробајте играчки кои истовремено ќе го стимулираат анусот, вагината и клиторисот.

Исто така прочитајте

Пет работи за сексот кои треба да ги знаете до 35-та година

Истражувањето покажало дека жените постари од 35 години најмногу уживаат во сексот. Причината е, како …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *