Дома Филм Наместо трејлер, Сони на Јутјуб прикачи цел филм

Наместо трејлер, Сони на Јутјуб прикачи цел филм

9
Сподели

Наместо само трејлерот, продукциската куќа Сони по грешка прикачи цел филм на Јутјуб. Се работи за филмот „Убиецот Кали“ на режисерот Џон Метјуз, чијашто премиера е закажана за крајот на август годинава. Објавата за кусо време е тргната од видео платформата. Original Article

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here