Македонски боксер убиен во Сирија

Во Сирија е убиен уште еден Албанец од Македонија, објавија медиуми на албански јазик во Македонија. Според информациите, станува збор за скопјанецот со презиме Адеми, познат член на боксерскиот клуб ,,Шкупи“. Весникот „Бота сот“ во денешното издание наведува дека до сега во Сирија и Ирак се убиени 40 Албанци од Косово, Албанија и Македонија. Истиот […]

Исто така прочитајте

Голема тепачка во Чаир на спортски меч

На 13.01.2018 година во 19,20 часот, во Скопје, во спортската сала „Шабан Трстена“ во која …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *