Какви модни комбинации ќе ја одбележат уличната светска мода во 2018?

Модата не е опсесија, животен стил е. Погледнете какви комбинации ќе се носат во 2018, започнете уште од сега да комбинирате храбро и бидете пред времето. За вас избравме слики од наједноставни до најуникатни и несекојдневни комбинации кои се надеваме дека ќе ве мотивираат, ќе ве воодушеват и инспирираат. Бидете уникатни секаде и секогаш. Уличната мода низ светот во продолжение:

Исто така прочитајте

Во зимскиот период со шик хулахопки

Како девојка или жена секогаш треба да го имaтe вистинските пар хулахопки во вашата фиока. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *