Каква фризура ѝ е потребна на вашата коса по завршување на летото?

Кога на плажата ќе ѝдојде крај, ќе сфатите дека вашата коса е сува, можеби е време да се одлучите за кратка фризура која е многу атрактивна есенва. Лесна за одржување, кратката коса бара помалку време за обликување, а многу дами веќе се решија за новиот боб.

Новиот боб изгледа еднакво добро и кога косата е рамна или пак ако се решите да додадете на волумен и ја направите со благи локни.

Кога станува збор за боите, актуелни се медови и црвенкасти тонови со блага „блонд“ нијанса.

Исто така прочитајте

Вљубете се во панталоните кои ќе бидат хит оваа година!

Светкави, широки и ултра впечатливи панталони ќе се гледаат насекаде колку нас оваа година. Погледнете …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *