Дизајнерите да нудат решенија со вклучување и на инвалидизираните лица

Фото за вовед: YouTube видео: Категорија: Бизнис

Исто така прочитајте

Корисниците на ВИП останаа без телефони и интернет на два часа

Половина Македонија без мобилни телефони и интернет. Попладнево падна мрежата на Оне Вип.Корисниците на неговите …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *