Бизарна смрт при секс во тројка: Умирал, но ерекцијата не престанувала

Брзата помош пред неколку дена примила несекојдневен повик, а настанот се развивал уште понесекојдневно. Вознемирена жена се јавила во Брза помош да пријави лице кое доживеало потежок инфаркт. Повозрасен белграѓанец водел љубов со денови со две жени на возраст од околу 40 години. Биле затворени во стан, консумирале алкохол и наркотици и непрестано воделе љубов. На третиот ден, на несреќниот човек му се слошило, но иако умирал, се упте имал ерекција, па девојките не забележале дека не му е добро.

Брзата помош се обидела да го реанимира, потоа бил префрлен и на ургентен оддел, но за жал, не можело да се спаси.

Кога требало да ја потпишат посмртницата, жените одбиле, бидејќи не биле во сродство со човекот. Потоа на една сестра во доверба ѝ ја објасниле целава ситуација.

Аутопсијата ги дала одговорите кои недостасувале – иако му се слошило, човекот имал ерекција поради тоа што консумирал кокаин.

Исто така прочитајте

Ненадминливи разлики: Го сакате својот партнер, но се разидувате во овие работи! Тогаш врската е осудена на пропаст!

Колку и некој да ви се допаѓа, понекогаш односот со тој партнер не е за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *